Go Back   2018 2019 Courses.Ind.In > Main Category > Main Forum



  #1  
Old January 21st, 2016, 08:35 AM
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 149,631
Default Bank Of Baroda PO Solved Papers Pdf

Discuss about bank of baroda po solved papers pdf here. Welcome to Courses.ind.in and this page is for bank of baroda po solved papers pdf discussion. If you are looking for information on bank of baroda po solved papers pdf then ask your question is as much details as possible in the “Reply” box provided below. The more detailed your question will be, the more easy will it be for our experts to answers your query. And if you have any updated or latest information on bank of baroda po solved papers pdf, then please share you knowledge with our experts in the “Reply” box below. Your reply will be published here and your knowledge can help many people. Thanks for stopping by at Courses.ind.in. Please visit again.
Reply With Quote Quick reply to this message
Have a Facebook Account? Ask your Question Here
  #2  
Old March 6th, 2018, 02:04 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: bank of baroda po solved papers pdf

Will you please provide me the sample question paper of Bank Of Baroda Probationary Officers PO Exam for preparation?
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
  #3  
Old March 6th, 2018, 02:05 PM
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 14,146
Default Re: bank of baroda po solved papers pdf

I am providing you the sample question paper of Bank Of Baroda Probationary Officers PO Exam

Bank Of Baroda PO Exam question paper

1. A prospect means
a) any customer who walks into the bank
b) an employee of the bank
c) a customer who is likely to be interested in bank's product or service
d) a depositor of the bank'
e) a borrower of the bank

2. A lead means
a) a prospect who is more likely to avail of the Bank's product
b) a political leader
c) a religious leader
d) a bank chairman
e) None of these

3. Innovation means
a) Compensation
b) inspiration
c) additional perquisites
d) implementing new ideas or new methods
e) None of these

4. A Call means
a) calling on friends
b) calling on bank employees
c) calling on prospective customers
d) to make telephone calls
e) calling on relatives

5. The Traditional Marketing style involves
a) Telemarketing
b) Digital Marketing
c) Indirect Marketing
d) Direct Marketing
e) All of these

6. Modern Method of Marketing include
a) Publicity on the net
b) Advertisement on the net
c) Soliciting business through e-mails
d) Tele marketing
e) All of these

7. A true marketing requires
a) Command and other mindset
b) Control Mindset
c) Passive mindset
d) Active mindset
e) None of these

8. Which of the following sentences is true?
a) Marketing is not required in a Buyers' Market
b) Marketing is not required in a Sellers's market
c) Marketing is not required due to competition
d) Marketing is not required due to liberalization
e) Marketing is not required due to globalisation

9. For effective marketing the salesmen should have which of these qualities?
a) Creativity
b) Team spirit
c) Motivation
d) Effective communication skills
e) All of these

10. Market information means
a) Knowledge of shops and bazaars
b) Knowledge of shopping malls
c) Knowledge of customer profile and product mix
d) knowledge of various languages
e) None of these

11. Market Research is needed for
a) checking the market area
b) checking the right product to be sold
c) making proper marketing decisions
d) deciding right time to sell
e) All of these
12. Which of the following statement is true
a) Marketing makes the company to go into loss due to higher expenses

b) Marketing is not required in profit making companies
c) Marketing sharpens the minds of the employees
d) Marketing is a time bound seasonal function
e) Marketing is a waste of time
13. Marketing plan helps in
a) better lead generation
b) better systems
c) better results
d) improved balance sheet
e) better customer service
14. If Marketing is done effectively which of the following is not required?
a) Advertisement
b) Publicity
c) Market Research
d) Market Segmentation
e) None of these
15. Motivation means
a) Inspiring employees to perform better
b) Better communication skills
c) Sales Coaching
d) Market Research
e) None of these
16. In a Selling Process in today's world?
a) Only standard products are sold
b) No customization required
c) the seller need not have product knowledge
d) the seller should aim at customer satisfaction
e) only quantum of sales matters
17. Find the true statement
a) Marketing is a waste of the employees' time
b) Marketing is not required in India due to its vast population
c) Marketing involves additional work
d) Marketing involves team work
e) Marketing is not required today due to IT advancement
18. A Target market is
a) entire country
b) entire city
c) entire globe
d) that which consists of customers who need the identified product
e) all of these

19. Sales forecasting involves
a) Sales Planning
b) Sales Pricing
c) Distribution Channels
d) Consumer tastes
e) All of these
20. Which of the following product is being sold under the brand name ZODIAC
a) Shirts
b) Ties
c) Both A and B
d) Liberty
21. SWIFT - cars are being manufactured by
a) DCM
b) Maruti
c) Premier Automobiles
d) Hyundai
22. With you all the way is the slogan of
a) Vodafone
b) SBI
c) ICICI
d) Raymonds
23. Which company used the slogan "The complete Man"
a) DCM
b) GRASIM
c) RAYMONDS
d) VIMAL
24. Which brand uses the slogan "Made for each other" for its cigarettes?
a) Cavenders
b) Four Square
c) Red & White
d) Wills
25. Cross Selling means
a) Identifying customer needs
b) matching the products to customer needs
c) convincing the customers of product benefits
d) responding to questions and objections of customers
e) all of these

ANSWERS
1 (c) 2 (a) 3 (d) 4 ( c) 5 (d)
6 (e) 7 (d) 8 (b) 9 (e) 10 (c )
11 (e) 12 (c) 13 ( c) 14 (b) 15 (a)
16 (d) 17 (d) 18 (d) 19 (e) 20 (c)
21 (b) 22 (b) 23 (c) 24 (d) 25 (e)
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Himachal Gramin Bank Solved Question Papers Kavita Main Forum 3 January 31st, 2018 07:47 AM
state bank of india clerical solved papers nilesh Main Forum 2 May 23rd, 2017 02:57 PM
bank of baroda clerical exam solved papers nilesh Main Forum 2 May 10th, 2017 11:48 AM
state bank of india po exam solved question papers mamta Main Forum 0 July 4th, 2016 09:20 AM
solved papers of bank of baroda po suman Main Forum 0 June 25th, 2016 04:03 PM
solved question papers for corporation bank exam suman Main Forum 0 June 25th, 2016 01:19 PM
bank of baroda po exam solved question papers Kavita Main Forum 0 June 23rd, 2016 10:30 AM
punjab national bank clerk exam solved papers Kavita Main Forum 0 June 22nd, 2016 02:08 PM
state bank of india clerk recruitment solved papers Kavita Main Forum 0 June 21st, 2016 11:25 AM
vijaya bank clerical exam solved papers payal Main Forum 0 June 21st, 2016 09:46 AM
state bank of india po previous question papers solved suman Main Forum 0 June 17th, 2016 11:31 AM
idbi bank exam solved question papers payal Main Forum 0 June 14th, 2016 01:56 PM
dena bank po solved papers suman Main Forum 0 June 10th, 2016 10:00 AM
state bank of india clerk solved papers nilesh Main Forum 0 January 7th, 2016 11:09 AM
bank of baroda po previous year solved question papers neetu Main Forum 0 January 2nd, 2016 01:37 PM
indian overseas bank clerk exam solved papers nilesh Main Forum 0 December 29th, 2015 11:43 AM
andhra bank po solved question papers nilesh Main Forum 0 December 28th, 2015 03:00 PM
solved question papers for bank of baroda po exam nilesh Main Forum 0 December 25th, 2015 09:10 AM
solved paper of po exam of bank of baroda nilesh Main Forum 0 December 9th, 2015 02:54 PM
corporation bank po exam solved papers nilesh Main Forum 0 December 3rd, 2015 04:38 PM


Quick Reply
Your Username: Click here to log in

Message:
Options



All times are GMT +5.5. The time now is 01:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.